Truca’ns: +34 93 285 82 16

Coneix-nos

Per què triar-nos?

Rainbow Fertility Barcelona és un projecte de l’Institut Marquès. Amb més de 100 anys d’experiència en Ginecologia i Reproducció Assistida, volem continuar ajudant encara més a les persones lgtbi+, lesbianes, gais, bisexuals, transgènere, intersexuals, així com a la resta de diversitats sexuals i de gènere, a aconseguir el seu somni de formar una família.
Tota la nostra experiència al servei de la comunitat LGTBI+

Instal·lacions

Dissenyat perquè els nostres pacients se sentin com a casa, el nostre centre de Barcelona ofereix un ambient acollidor i unes instal·lacions àmplies i còmodes per a tots. En plena Avinguda Diagonal, hem creat espais oberts i lluminosos per a gaudir de la ciutat. Per a aquells que prefereixin la discreció i privacitat, també oferim espais privats en els nostres “nius” per a viure íntimament el procés.

Tour virtual per les nostres instal·lacions de Barcelona

Tecnologia

Així com els millors restaurants ensenyen les seves cuines, també nosaltres mostrem els nostres laboratoris de Fecundació in Vitro a tots els nostres visitants. A través d’una finestra, els pacients poden veure com treballen els nostres biòlegs.

Música

Hem comprovat que la taxa de fecundació en els tractaments de FIV augmenta un 5% gràcies a les vibracions musicals. La música és present en tots els passos del procés, des dels incubadors fins a l’embaràs.

Embryomobile

Gràcies a l´Embryomobile podràs veure el teu embrió des de casa: Facilitem als nostres pacients la connexió a l’Embryoscope (una incubadora amb cambra timelapse) de manera que poden seguir en directe el desenvolupament dels embrions en el seu interior. Els nostres estudis científics proven que seguir l’evolució dels embrions redueix l’ansietat i millora la implantació embrionària. El Embryomobile és, a més, un exercici de transparència.

Qualitat del semen

Hem demostrat que una major excitació sexual millora la qualitat de la mostra de semen. Gràcies a l’ Erotic Personal System hem adaptat el procés de l’obtenció de la mostra d’esperma perquè resulti més excitant i agradable, siguin els que siguin els gustos dels nostres pacients.

Matching de donants

A Rainbow Fertility buscarem el donant que tingui les mateixes característiques físiques i la mateixa personalitat que tu. Disposem dels nostres propis bancs de semen i d’òvuls per a oferir-te un màtxing perfecte. A Espanya la donació és anònima; a la nostra clínica és el propi metge qui tria el millor donant per a cada pacient. I ara, per a fer-ho encara millor, hem desenvolupat un test per a conèixer també els trets hereditaris del seu caràcter.

El bosc dels embrions

Els nostres estudis han demostrat la relació entre els tòxics i l’esterilitat masculina. És per això que col·laborem en accions i iniciatives a favor de la preservació del medi ambient. Hem creat un “Bosc dels Embrions”: plantem un arbre per cada nen que ajudem a néixer gràcies als nostres tractaments de Reproducció Assistida.