Històries Reals

Coneix històries reals de famílies LGTBI+

Rainbow Fertility Barcelona és un projecte de Institut Marquès amb el qual volem continuar ajudant encara més al col·lectiu LGTBI+ : persones lesbianes, gais, bisexuals, transgènere, intersexuals, així com a la resta de diversitats sexuals i de gènere, a aconseguir el seu somni de formar una família.

Esther i Ana

Aquesta és la història de dues dones que somiaven amb ser mares. Van triar Institut Marquès per a dur a terme el seu projecte. El mètode ROBA és un tractament de Reproducció Assistida que permet a dues dones lesbianes compartir la maternitat.

Gemma i Ariadna

Descobreix la bonica història d’aquestes dones que tenien clar que volien ser Mamà i Mami. Ara seran mares per partida doble, el primer gràcies al Mètode ROPA i el segon amb una FIV amb donant d’esperma. Ara són una família de quatre.

Carolina i Vanesa

Aquesta és la història de dues dones que somiaven amb ser mares. Van triar Institut Marquès per a dur a terme el seu projecte. Ara seran mares per partida doble, el primer, Oliver, gràcies a una Inseminació Artificial amb semen de donant i la segona, Lidia, amb una FIV amb donant de semen. Ara són una família de quatre.

Sonia i Federica

La Federica i la Sonia volien ser mares i van triar Rainbow Fertility Barcelona per fer realitat el seu somni. Es van sotmetre al mètode ROPA i van donar positiu al test d’embaràs al primer intent: la Beatrice és una nena preciosa, riallera i simpàtica, i ara han tornat a Barcelona per buscar un germanet.
Llegeix algunes de les opinions dels nostres pacients