Històries Reals

Coneix històries reals de famílies LGTBI+

Rainbow Fertility Barcelona és un projecte de Institut Marquès amb el qual volem continuar ajudant encara més al col·lectiu LGTBI+ : persones lesbianes, gais, bisexuals, transgènere, intersexuals, així com a la resta de diversitats sexuals i de gènere, a aconseguir el seu somni de formar una família.

Esther i Ana

Aquesta és la història de dues dones que somiaven amb ser mares. Van triar Institut Marquès per a dur a terme el seu projecte. El mètode ROBA és un tractament de Reproducció Assistida que permet a dues dones lesbianes compartir la maternitat.

Gemma i Ariadna

Descobreix la bonica història d’aquestes dones que tenien clar que volien ser Mamà i Mami. Ara seran mares per partida doble, el primer gràcies al Mètode ROPA i el segon amb una FIV amb donant d’esperma. Ara són una família de quatre.

Carolina i Vanesa

Aquesta és la història de dues dones que somiaven amb ser mares. Van triar Institut Marquès per a dur a terme el seu projecte. Ara seran mares per partida doble, el primer, Oliver, gràcies a una Inseminació Artificial amb semen de donant i la segona, Lidia, amb una FIV amb donant de semen. Ara són una família de quatre.

Sonia i Federica

La Federica i la Sonia volien ser mares i van triar Rainbow Fertility Barcelona per fer realitat el seu somni. Es van sotmetre al mètode ROPA i van donar positiu al test d’embaràs al primer intent: la Beatrice és una nena preciosa, riallera i simpàtica, i ara han tornat a Barcelona per buscar un germanet.

Hugo Marlo

L’Hugo Marlo va actuar en directe en el Laboratori de Fecundació In vitro de l’Institut Marquès el 17 de maig “Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia”. Aquest concert per a embrions celebra la diversitat familiar a través de la música. El cantant trans ha vitrificat els seus òvuls amb Rainbow Fertility Barcelona, projecte de *Institut Marquès per al col·lectiu lgtbqi+, per a poder formar una família més endavant.

Llegeix algunes de les opinions dels nostres pacients