Truca’ns: +34 93 285 82 16

Inseminació Artificial amb donant de semen (IAD)

La Inseminació Artificial amb semen de donant (IAD) és una tècnica bàsica de reproducció assistida que consisteix a introduir una mostra de semen d’un donant en l’úter de la dona utilitzant l’instrumental adequat. Aquesta mostra és prèviament preparada en el laboratori per a optimitzar la seva qualitat.

Per augmentar les possibilitats d’embaràs, abans de la inseminació es pot induir l’ovulació de la futura mare mitjançant medicacions hormonals. En el cas de dones joves sense problemes de fertilitat, si així ho desitgen, pot realitzar-se la inseminació sense cap estimulació hormonal extra.

Està indicat per a:

Principalment per a dones soles o parelles de lesbianes. De manera general, la Inseminació Artificial amb semen de donant es recomana a dones de fins a 38 anys d’edat.

Taxa d'èxit

Les probabilitats d’embaràs en un tractament d’inseminació depenen principalment de l’edat de la pacient i del nombre de fol·licles que es desenvolupin en el cicle.

0%
Taxa d’embaràs
mitjana per cicle d'Inseminació Artificial amb donant

Com funciona?

Els nostres donants de semen

A Barcelona, i com a projecte de *Institut *Marquès, comptem amb el nostre banc de semen amb més de 2.000 donants *premium. Són donants anònims, ja que la llei espanyola 14/2006 del 14 de maig sobre tècniques de reproducció humana assistida, estableix que la donació s’ha de realitzar de manera anònima, voluntària, informada i no remunerada.

Com que disposem del nostre propi banc de semen, coneixem als donants i seleccionem només els millors. Són joves que decideixen donar per a ajudar altres persones a formar una família i que han de superar exhaustives proves mèdiques i psicològiques. Comptem, a més, amb tots els fenotips per a trobar el més adequat per a cada cas. És el propi metge qui s’encarregarà de triar el donant d’esperma més adequada per a tu tenint en compte les seves característiques físiques i els trets hereditaris de la seva personalitat. Busquem el “màtxing” perfecte.

Si prefereixes triar personalment el teu donant (donant no anònim) o fer el teu tractament amb l’esperma d’un familiar o d’un amic (donant conegut), podem ajudar-te: col·laborem amb les millors clíniques d’Irlanda.

Tècniques complementàries

Incrementa encara més les teves possibilitats d’embaràs amb les nostres tècniques complementàries.