Truca’ns: +34 93 285 82 16

Congelació de semen i òvuls

Si desitges preservar la teva fertilitat, congelant els teus òvuls o la teva esperma, podràs decidir quan és el moment més adequat per a tenir un fill. 

 

Està indicat per a:

Per a aquelles persones que volen o han de retrasar el moment de tenir un bebè: gràcies a la congelació de gàmetes, és possible mantenir l’opció d’utilitzar en el futur els nostres òvuls o la nostra esperma en el nostre tractament de Reproducció Assistida.

Opten per la congelació de gàmetes aquelles persones que es sotmetran a un procés de hormonació o a un tractament mèdic que podria perjudicar la seva fertilitat, com la quimioteràpia o unes certes cirurgies. També aquelles que, per motius personals, decideixen postergar el seu projecte familiar per a més endavant.

Com funciona?

Vitrificació d'òvuls

Es desenvolupa en tres fases: Estimulació ovàrica i controls ecogràfics, recuperació dels ovòcits (punció ovàrica) i congelació (vitrificació) dels òvuls.

Una vegada s’han obtingut els òvuls mitjançant la punció ovàrica, la seva congelació es realitza per tècniques de vitrificació. La vitrificació és una solidificació cel·lular a baixes temperatures i en poc temps, sense que hi hagi formació de gel. S’utilitzen grans quantitats de crioprotectors cel·lulars  que ens asseguren una millor taxa de supervivència de les cèl·lules quan es descongelen. En el moment en el qual es decideixi buscar l’embaràs, es procedeix a la descongelació dels ovòcits i a la seva posterior fecundació.

Vitrificació de semen

En el cas de la vitrificació de l’esperma, només és necessari lliurar una mostra a la clínica. Per a aquelles persones que vinguin a la clínica per a lliurar la seva mostra, hem dissenyat un espai discret i l’Erotic Personal System, un pack d’estimulació per a aconseguir una major excitació sexual i, en conseqüència, la millor qualitat de la mostra d’esperma.

Si vols congelar el teu semen, disposem d’un laboratori d’Andrologia i d’una unitat especialitzada per a valorar la teva fertilitat. Si és necessari, t’aconsellarem les millors tècniques complementàries quan facis el teu tractament.

 
 

Tècniques complementàries

Incrementa encara més les teves possibilitats d’embaràs gràcies a les tècniques complementàries.