Truca’ns: +34 93 285 82 16

Fecundació In Vitro amb Donació d'Òvuls

A la Fecundació in Vitro (FIV) amb òvuls de donant, també coneguda com a Ovodonació, els òvuls de la donant es fecunden amb l’esperma al laboratori per, posteriorment, transferir l’embrió a l’úter de la pacient.

La FIV amb Donació d’Òvuls és el tractament amb millor taxa d’èxit.

Per a qui?

És una opció òptima per a aquelles pacients els òvuls de les quals no tenen suficient qualitat per aconseguir un embaràs evolutiu, sigui a causa de la seva edat o d’altres circumstàncies (menopausa, fallada ovàrica precoç, causes genètiques, tractaments oncològics, etc.)

Taxa d'èxit

La taxa d’embaràs per cicle es refereix als embarassos aconseguits amb embrions generats en una mateixa punció o recuperació d’ovòcits. Això inclou la transferència dels embrions en fresc i dels possibles congelats. En el cas de la FIV amb òvuls de donant, la nostra taxa d’embaràs és del 91,5%.

Aquests excel·lents resultats s’han aconseguit transferint un sol embrió en el 90% dels tractaments. D’aquesta manera, hem demostrat que la transferència d’un blastocist únic (embrió en el seu cinquè dia de desenvolupament) millora les taxes d’èxit.

 
 
0%
Taxa d’embaràs
per cicle de FIV amb donació d'òvuls i semen de donant

Com funciona?

La transferència de l’embrió es duu a terme ‘en fresc’, sense congelació. Per a això és necessària una gran coordinació i sincronització entre la donant i la futura mare, però ofereix també els millors resultats. Encara així, ja sigui per decisió de la pacient o per indicació mèdica, també podem fer la transferència d’embrions en diferit, congelant els embrions obtinguts per a transferir-los en un cicle posterior.

Els nostres donants: El "màtxing" perfecte

A Barcelona, i com a projecte d’Institut Marquès, comptem amb el nostre banc d’òvuls i de semen amb més de 2.000 donants premium. Són donants anònims, ja que la llei espanyola 14/2006 del 14 de maig, sobre tècniques de reproducció humana assistida, estableix que la donació s’ha de realitzar de manera anònima, voluntària, informada i no remunerada.

En disposar dels nostres propis bancs de gàmetes, coneixem els donants i seleccionem només els millors. Són joves que decideixen donar per a ajudar altres persones a formar una família i que han de superar exhaustives proves mèdiques i psicològiques. Comptem, a més, amb tots els fenotips per trobar el més adequat per a cada cas. És el propi metge qui s’encarregarà de triar la donant d’òvuls i el donant d’esperma més adequats per a tu tenint en compte les seves característiques físiques i els trets hereditaris de la seva personalitat. Busquem el “*màtxing” perfecte.

Si prefereixes triar personalment els teus donants (donants no anònims) o fer el teu tractament amb els òvuls/esperma d’un familiar o d’un amic (donant conegut), podem ajudar-te: col·laborem amb les millors clíniques d’Irlanda.

Tècniques complementàries

Incrementa encara més els teves possibilitats d’embaràs amb les tècniques complementàries més adequades per al teu tractament.