Truca’ns: +34 93 285 82 16

FIV - Just for Transfer

Amb Donació d'Òvuls

Hem adequat el protocol del tractament de Fecundació In Vitro amb donació d’òvuls i/o d’esperma per a aquelles persones que viuen fora d’Espanya o bé han de reduir al màxim els seus desplaçaments a la nostra clínica de Barcelona.

Amb l’objectiu de simplificar el procés, la preparació i les proves mèdiques es duen a terme en el seu lloc de residència i només és necessari viatjar per a la transferència embrionària. A aquest programa l’anomenem “Just *for *transfer”. Les visites amb els nostres especialistes es realitzen a través de videoconferència i es coordina el seguiment amb el seu ginecòleg de referència.

Està indicat per a:

Per a les persones que al seu país (o lloc de residència) no poden seguir el tractament de Reproducció Assistida que necessiten. El programa Just  for Transfer està pensat perquè hagin de desplaçar-se només quan sigui imprescindible.

A Espanya la donació de gàmetes és anònima; en el cas de preferir donants coneguts, podem ajudar-te, col·laborem amb les millors clíniques a Irlanda.

Taxa d'èxit

La taxa d’embaràs per cicle es refereix als embarassos aconseguits amb embrions generats en una mateixa punció o recuperació d’ovòcits. Això inclou la transferència dels embrions en fresc i dels possibles congelats. En el cas de la FIV amb òvuls de donant la nostra taxa d’embaràs és del 91,5%.

D’aquesta manera, hem demostrat que la transferència d’un blastocist únic (embrió en el seu cinquè dia de desenvolupament) millora les taxes d’èxit.

0%
Taxa d’embaràs
per cicle de FIV amb donació d'òvuls i semen de donant

Com funciona?

En el cas d’una Donació d’Òvuls, els cicles de la donant i de la receptora han de sincronitzar-se per a realitzar la FIV amb un embrió en fresc (sense congelar). En els tractaments amb un donant d’esperma, ja sigui FIV o Inseminació Artificial, també es redueixen els desplaçaments a una sola visita.

Els nostres donants: El "màtxing" perfecte

A Barcelona, i com a projecte de l’Institut Marquès, comptem amb el nostre banc d’òvuls i de semen amb més de 2.000 donants premium. Són donants anònims, ja que la llei espanyola 14/2006 del 14 de maig sobre tècniques de reproducció humana assistida, estableix que la donació s’ha de realitzar de manera anònima, voluntària, informada i no remunerada.

Com que disposem dels nostres propis bancs de gàmetes, coneixem als donants i seleccionem només els millors. Són joves que decideixen donar per ajudar altres persones a formar una família i que han de superar exhaustives proves mèdiques i psicològiques. Comptem, a més, amb tots els fenotips per trobar el més adequat per a cada cas. És el propi metge qui s’encarregarà de triar la donant d’òvuls i el donant d’esperma més adequats per a tu tenint en compte les seves característiques físiques i els trets hereditaris de la seva personalitat. Busquem el “*matching” perfecte.

Si prefereixes triar personalment els teus donants (donants no anònims) o fer el teu tractament amb els òvuls/esperma d’un familiar o d’un amic (donant conegut) podem ajudar-te, col·laborem amb les millors clíniques a Irlanda.

Tècniques complementàries

Incrementa encara més les teves possibilitats d’embaràs amb les tècniques complementàries més adequades per al teu tractament.