Truca’ns: +34 93 285 82 16

Fecundació In Vitro amb òvuls propis i semen de donant

La Fecundació In vitro (FIV) és una de les tècniques més utilitzades en Reproducció Assistida. Consisteix a fecundar l’ovòcit amb l’espermatozoide en el laboratori i, posteriorment, transferir l’embrió o els embrions resultants a l’úter de la pacient.

El procés de FIV consta de quatre fases: estimulació ovàrica, recuperació (punció) dels ovòcits de la pacient, fecundació en el laboratori i finalment la transferència a l’úter (transfer).

Està indicat per a:

La FIV amb òvuls propis i semen de donant està indicada en els casos de dones soles o la parella de les quals no disposi d’esperma de qualitat. Es descarta la Inseminació Artificial i s’aconsella la Fecundació In vitro en els següents casos:

  • Dones d’edat superior o igual a 38 anys
  • Cicles previs fallits d’Inseminació
  • Obstrucció o ausència de les trompes de Fal·lopi
  • Baixa reserva ovàrica
  • Endometriosi moderada o severa
  • Malalties genètiques que requereixin un estudi preimplantacional (PGT)
  • Infertilitat de llarga evolució
  • Abortaments de repetició
  • Causa desconeguda d’infertilitat o esterilitat

Taxa d'èxit

La taxa d’embaràs per cicle es refereix als embarassos aconseguits amb embrions generats en una mateixa punció o recuperació d’ovòcits. Això inclou el transfer dels embrions en fresc i dels possibles congelats. En el cas de la FIV amb òvuls propis, la nostra taxa d’embaràs és del 85% transferint un sol embrió en el 90% dels casos.

D’aquesta manera, hem demostrat que la transferència d’un blastocist únic (embrió en el seu cinquè dia de desenvolupament) millora les taxes d’èxit.

0%
Taxa d’embaràs
per cicles amb òvuls propis

La Fecundació in Vitro ha avançat molt en els últims anys i avui ofereix unes taxes d’embaràs molt altes sempre que es realitzi en un centre qualificat. El diagnòstic, l’orientació personalitzada i la coordinació de l’equip mèdic resulten claus per a l’èxit del procés. També és fonamental que es porti a terme en un laboratori equipat amb tecnologia avançada en Biologia Reproductiva, que permeti obtenir els embrions més idonis per a aconseguir un embaràs.

Com funciona?

Els nostres donants de semen

A Barcelona, i com a projecte de l’Institut Marquès, comptem amb el nostre banc de semen amb més de 2.000 donants premium. Són donants anònims ja que la llei espanyola 14/2006 del 14 de maig, sobre tècniques de reproducció humana assistida, estableix que la donació s’ha de realitzar de manera anònima, voluntària, informada i no remunerada.

Com que disposem del nostre propi banc de semen, coneixem als donants i seleccionem només els millors. Són joves que decideixen donar per a ajudar altres persones a formar una família i que han de superar exhaustives proves mèdiques i psicològiques. Comptem, a més, amb tots els fenotips per a trobar el més adequat per a cada cas. És el propi metge qui s’encarregarà de triar el donant d’esperma més adequat per a tu tenint en compte les seves característiques físiques i els trets hereditaris de la seva personalitat. Busquem el “matching” perfecte.

Si prefereixes triar personalment el teu donant (donant no anònim) o fer el teu tractament amb l’esperma d’un familiar o d’un amic (donant conegut), podem ajudar-te: col·laborem amb les millors clíniques d’Irlanda.

Tècniques complementàries

Incrementa encara més les teves possibilitats d’embaràs amb les tècniques complementàries més adequades per al teu tractament