FIV EGG4

Amb donació d'òvuls

La Fecundació In vitro (FIV) és una de les tècniques més utilitzades en Reproducció Assistida. Consisteix a fecundar l’ovòcit amb l’espermatozoide en el laboratori i, posteriorment, transferir l’embrió o els embrions resultants a l’úter de la pacient.

Amb el programa EGG4 garantim l’obtenció d’un mínim de quatre ovòcits madurs de qualitat òptima. Ofereix una taxa d’embaràs per cicle del 85% i un cost econòmic, menor al de la FIV amb Donació d’Òvuls convencional.

Està indicat per a:

Per a aquelles pacients els òvuls de les quals no tenen suficient qualitat per a aconseguir un embaràs evolutiu, ja sigui a causa de la seva edat o d’altres circumstàncies (menopausa, fallada ovàrica precoç, causes genètiques, etc.)

Taxa d'èxit

La taxa d’embaràs per cicle es refereix als embarassos aconseguits amb embrions generats en una mateixa punció o recuperació d’ovòcits. Això inclou la transferència dels embrions en fresc i dels possibles congelats. En el cas de la FIV Egg4 amb òvuls de donant, la nostra taxa d’embaràs és del 85%.

Aquests excel·lents resultats s’han aconseguit transferint un sol embrió en el 90% dels tractaments. D’aquesta manera, hem demostrat que la transferència d’un blastocist únic (embrió en el seu cinquè dia de desenvolupament) millora les taxes d’èxit.

0%
Taxa d’embaràs
per cicle de FIV amb donació d'òvuls

Com funciona?

Els nostres donants: el "màtxing" perfecte

A Barcelona, i com a projecte de l’Institut Marquès, comptem amb el nostre banc d’òvuls i de semen amb més de 2.000 donants premium. Són donants anònims, ja que la llei espanyola 14/2006 del 14 de maig sobre tècniques de reproducció humana assistida, estableix que la donació s’ha de realitzar de manera anònima, voluntària, informada i no remunerada.

Com que disposem dels nostres propis bancs de gàmetes, coneixem als donants i seleccionem només els millors. Són joves que decideixen donar per a ajudar altres persones a formar una família i que han de superar exhaustives proves mèdiques i psicològiques. Comptem, a més, amb tots els fenotips per a trobar el més adequat per a cada cas. És el propi metge qui s’encarregarà de triar la donant d’òvuls i el donant d’esperma més adequats per a tu tenint en compte les seves característiques físiques i els trets hereditaris de la seva personalitat. Busquem el “màtxing” perfecte.

Si prefereixes triar personalment els teus donants (donants no anònims) o fer el teu tractament amb els òvuls/esperma d’un familiar o d’un amic (donant conegut), podem ajudar-te, col·laborem amb les millors clíniques a Irlanda.

Tècniques complementàries

Incrementa encara més les teves possibilitats d’embaràs amb les nostres tècniques complementàries.