Truca’ns: +34 93 285 82 16

Tractaments i tècniques

La Medicina Reproductiva ofereix diferents tractaments per a ajudar a tenir fills a les persones lgtbi+

Triar el més apropiat depèn, entre altres coses, de la situació de cada pacient: de quins gàmetes disposa (òvuls o esperma), de la seva fertilitat i de si té parella amb la qual comparteix el seu projecte familiar.
Gràcies a la millor tecnologia i a les tècniques complementàries, hem aconseguit els millors resultats en Reproducció Assistida.
A Espanya, només és necessari el matrimoni en el cas del mètode ROPA. En la resta de tractaments no és necessari: la clínica aportarà la documentació necessària per a registrar degudament al bebè. Per qüestions legals, al nostre país un home sol no pot accedir a tractaments de Reproducció Assistida.

Tractaments de Reproducció Assistida

La teva Fecundació In Vitro a Mida

Altres tractaments

Inseminació artificial amb donant de semen

Adopció d'embrions

Congelació de semen i òvuls

Tècniques complementàries

Incrementa encara més les teves possibilitats d’embaràs amb les tècniques complementàries més adequades per al teu tractament. El teu metge t’aconsellarà les que més t’interessen, segons el teu diagnòstic

Maquillatge Embrionari

Els embrions que no tenen impureses entre les seves cèl·lules tenen millor pronòstic en el seu desenvolupament. Aquestes impureses són trossos de membranes cel·lulars, desfets dels seus processos de divisió citoplasmàtica i dificulten la compactació entre les cèl·lules, és a dir, impedeixen que s’uneixin entre si per formar totes les estructures de l’embrió. Frenen el seu desenvolupament i poden impedir la seva evolució.

Anomenem Maquillatge Embrionari al procés d’extreure aquests fragments residuals per millorar el potencial de desenvolupament de l’embrió.

Llegir més

Polaraide

Gràcies al Polaraide, amb la polarització de la llum en el microscopi, és possible visualitzar molt millor l’estat de maduració de l’ovòcit per a saber el moment exacte en el qual hem de realitzar la microinjecció de l’espermatozoide per a la seva fecundació (ICSI). A més, aquesta tecnologia ens permet veure clarament les estructures més importants de l’òvul, el nucli i el fus meiòtic on es troba la seva informació genètica. Amb aquesta tècnica evitarem danyar-los durant la  ICSI i augmentar la taxa de fecundació.

En els tractaments de Fecundació in vitro, el Polaraide està especialment indicat quan la pacient desenvolupa pocs òvuls. Són els anomenats “ovòcits d’alt valor”.

Llegir més

IMSI

La tecnologia IMSI fa possible observar els espermatozous amb una amplificació de fins a 16.000 augments, mentre que el microscopi convencional utilitzat en els tractaments de Fecundació In vitro aconsegueix els 400 augments.

D’aquesta manera és possible seleccionar amb molta precisió els espermatozoides de millor morfologia per a, posteriorment, fecundar l’òvul mitjançant la microinjecció espermàtica (ICSI).

Suposa un procés minuciós en el qual es trien els espermatozoides d’un en un, tants com ovòcits madurs tinguem per a fecundar. IMSI és l’abreviació del nom d’aquesta tècnica en anglès: Intra-cytoplasmic Morphologically-selected Sperm Injection (IMSI).

Llegir més

ICSI

La Microinjecció Intracitoplasmática d’Espermatozoides (ICSI) és una tècnica que es fa servir en els tractaments de Fecundació In vitro que consisteix en injectar un espermatozoide amb l’ajuda d’una micropipeta directament a l’interior de l’ovòcit per a aconseguir la fecundació. Aquesta tècnica està indicada en el primer cicle de FIV, en els casos d’esterilitat d’origen desconegut o quan es compta amb pocs òvuls. Assegura la fecundació i multiplica les probabilitats d’aconseguir un bon resultat en el teu tractament.

Llegir més

Test Genètic (PGT)

El Test Genètic Preimplantacional (PGT) permet analitzar el contingut cromosòmic dels embrions obtinguts en una Fecundació In Vitro i transferir únicament aquells que no presenten anomalies i tenen més possibilitats d’implantació. Utilitzem la tècnica més avançada: Next Sequency Generation.

Per dur a terme aquesta anàlisi, després de la FIV, en el cinquè dia de desenvolupament de l’embrió, s’extreu de les seves cèl·lules (biòpsia). L’embrió es vitrifica fins que s’obtenen els resultats de l’PGT, catorze dies després. D’aquesta manera, podrem triar el millor per a la transferència embrionària, augmenta la possibilitat d’embaràs i disminueix el risc d’avortament. S’indica especialment en dones de més de 37 anys, en el cas de baixa qualitat seminal i en fallades repetides de FIV.

Llegir més

PGT Express 48H

El Test Genètic Preimplantacional pot realitzar-se quan l’embrió està en el seu tercer dia de desenvolupament. En aquest cas l’anomenem PGT Express perquè no cal congelar l’embrió per esperar els resultats: en 48 hores tindrem la seva anàlisi i podrem transferir-lo “en fresc”.

L’anàlisi cromosòmica es realitza, en tots els casos, mitjançant la tècnica més avançada: Next Sequency Generation.

Llegir més

Cultiu a Blastocist

La incubació dels embrions fins al cinquè dia de desenvolupament, cultiu llarg, permet seleccionar els millors embrions en un tractament de Fecundació in vitro.

Observant el desenvolupament dels embrions des del dia 3 fins al dia 5 o 6 podrem descartar aquells que es no es divideixen correctament i triar els que tenen capacitat real d’implantació. El cultiu a blastocist augmenta la probabilitat d’èxit per transferència embrionària i redueix la transferència d’embrions no viables.

Llegir més

Embryoscope

Per a seleccionar els millors embrions, els biòlegs tenen en compte la seva evolució mentre aquests es desenvolupen: des del dia de la fecundació fins al moment de la transferència. El Embryoscope és una incubadora d’última generació que permet supervisar la divisió dels embrions en directe sense haver de treure’ls del seu interior. Gràcies a la tecnologia time-lapse, els biòlegs poden fer-los un seguiment en temps real, evitant els canvis de temperatura i l’estrès oxidatiu que suposaria haver de mirar-los en un microscopi fora de la incubadora. Aquesta nova tecnologia manté les condicions fisiològiques òptimes per al desenvolupament dels teus embrions i ens proporciona una pel·lícula de l’inici de la vida. Tu també podràs veure-la en el teu mòbil a través del Embryomobile.

Llegir més

Embryomobile

Gràcies al Embryomobile, podràs veure com es desenvolupen els teus embrions en el laboratori de FIV des del dia de la fecundació fins al moment de la transferència. Tots els pacients que utilitzen el Embryoscope reben de manera gratuïta la connexió en línia per a veure des de casa les imatges dels seus embrions en temps real.

Els nostres estudis proven que el Embryomobile redueix l’ansietat i millora la implantació embrionària. És, a més, un exercici de transparència.

Llegir més

Test de Compatibilitat Genètica

El “Test de compatibilitat genètica” és una anàlisi de sang amb el qual es detecten aquestes mutacions (actualment els 420 gens causants de les malalties més freqüents).

Analitza, mitjançant seqüenciació massiva i altres tècniques, 420 gens relacionats amb patologies recessives o lligades al cromosoma X, a fi d’avaluar el risc reproductiu. Comparant els resultats de tots dos membres d’una parella sabrem si coincideix que els dos siguin portadors de la mateixa alteració.

Si hi ha incompatibilitat genètica respecte a alguna malaltia greu, en un tractament de Fecundació In vitro, es poden analitzar genèticament els embrions i evitar transferir els afectats.

Llegir més

Babypod

Babypod és un petit altaveu d’ús intravaginal que permet compartir música i comunicar-te amb el teu bebè durant l’embaràs. Gràcies a Babypod, el teu bebè viurà la seva primera experiència musical i podrà percebre la teva veu amb total claredat a partir de la setmana 16 de gestació. Col·locant aquest altaveu a l’interior de la vagina s’elimina la barrera que constitueix la paret abdominal i el bebè pot sentir els sons gairebé amb la mateixa intensitat i claredat amb la qual s’emeten.

Babypod és l’únic producte d’aquest tipus avalat científicament. Ha estat premiat per la Universitat d’Harvard i per l’Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT) i compta amb l’aprovació de la FDA. Visita la botiga aquí.

Llegir més

Resol els teus dubtes