Truca’ns: +34 93 285 82 16

FIV amb acumulació d'embrions

Amb òvuls propis

La Fecundació In Vitro (FIV) consisteix a fecundar l’ovòcit amb l’espermatozoide al laboratori i , posteriorment, transferir l’embrió o els embrions resultants a l’úter de la pacient.

En aquest cas, el procediment consisteix a repetir els cicles d’estimulació ovàrica per aconseguir acumular suficients ovòcits. D’aquesta manera, i després de realitzar la fecundació d’aquests ovòcits, s’aconsegueixen més embrions de qualitat i per tant incrementen les probabilitats d’èxit de la FIV.

Està indicat per a:

Està indicat per a dones amb baixa reserva ovàrica a qui se’ls prescriu l’anàlisi genètica dels seus embrions (PGT), ja sigui per la seva edat, per ser portadores de malalties hereditàries o per que han patit avortaments de repetició. És a dir, perquè aquelles pacients que produeixen pocs òvuls en cada cicle tinguin més oportunitats d’aconseguir embrions genèticament sans.

Taxa d'èxit

La taxa d’embaràs per cicle es refereix als embarassos aconseguits amb embrions generats en una mateixa punció o recuperació d’ovòcits. Això inclou el transfer dels embrions en fresc i dels possibles congelats. En el cas de la FIV amb òvuls propis, la nostra taxa d’embaràs és de més del 72,4% transferint un sol embrió en el 90% dels casos.

D’aquesta manera, hem demostrat que la transferència d’un blastocist únic (embrió en el seu cinquè dia de desenvolupament) millora les taxes d’èxit.

 
 
0%
Taxa d’embaràs
mitjana per cicle de FIV amb òvuls propis

Com funciona?

L’acumulació d’embrions pot realitzar-se de dues formes:

  • Duostim o Doble estimulació en el mateix cicle: Després del primer cicle de FIV i la corresponent punció, s’aprofita la fase lútia (fase post ovulació) per a tornar a estimular els ovaris. Al cinquè dia de la post-punció, s’inicia una nova fase d’estimulació ovàrica amb la mateixa pauta utilitzada. Així, en un mes s’aconsegueixen, aproximadament, el doble d’embrions amb el consegüent estalvi econòmic i de temps.
  • Cicles d’acumulació en mesos diferents: En cada cicle es vitrifiquen els embrions obtinguts fins que s’aconsegueix el número adequat.

Els nostres donants de semen

A Barcelona, i com a projecte de l’Institut Marquès, comptem amb el nostre banc de semen amb més de 2.000 donants premium. Són donants anònims, ja que la llei espanyola 14/2006 del 14 de maig, sobre tècniques de reproducció humana assistida, estableix que la donació s’ha de realitzar de manera anònima, voluntària, informada i no remunerada.

Com que disposem del nostre propi banc de semen, coneixem als donants i seleccionem només els millors. Són joves que decideixen donar per a ajudar altres persones a formar una família i que han de superar exhaustives proves mèdiques i psicològiques. Comptem, a més, amb tots els fenotips per a trobar el més adequat per a cada cas. És el propi metge qui s’encarregarà de triar el donant d’esperma més adequada per a tu tenint en compte les seves característiques físiques i els trets hereditaris de la seva personalitat. Busquem el “màtxing” perfecte.

Si prefereixes triar personalment el teu donant (donant no anònim) o fer el teu tractament amb l’esperma d’un familiar o d’un amic (donant conegut), podem ajudar-te, col·laborem amb les millors clíniques a Irlanda.

Tècniques complementàries

Incrementa encara més les teves possibilitats d’embaràs amb les nostres tècniques complementàries.