Truca’ns: +34 93 285 82 16

Mini FIV o FIV en ciclo natural

Amb òvuls propis

La Fecundació In Vitro amb òvuls propis, pot dur-se a terme, en determinats casos, sense medicació hormonal per a l’estimulació ovàrica (en cicle natural) o amb una mínima quantitat de medicació (Mini FIV).

Aquestes tècniques disminueixen els costos del tractament i les molèsties per a la pacient. Per contra, es redueix el nombre d’òvuls obtinguts, per la qual cosa la possibilitat d’embaràs és inferior a la d’una FIV convencional.

Està indicat per a:

Està especialment indicada per a les pacients menors de 35 anys que tinguin una bona reserva ovàrica però que necessiten ajuda mèdica per a tenir un fill.

Com funciona?

Els nostres donants de semen

A Barcelona, i com a projecte de l’Institut Marquès, comptem amb el nostre banc de semen amb més de 2.000 donants premium. Són donants anònims ja que la llei espanyola 14/2006 del 14 de maig sobre tècniques de reproducció humana assistida, estableix que la donació s’ha de realitzar de manera anònima, voluntària, informada i no remunerada.

Com que disposem del nostre propi banc de semen, coneixem als donants i seleccionem només els millors. Són joves que decideixen donar per a ajudar altres persones a formar una família i que han de superar exhaustives proves mèdiques i psicològiques. Comptem, a més, amb tots els fenotips per a trobar el més adequat per a cada cas. És el propi metge qui s’encarregarà de triar el donant d’esperma més adequada per a tu tenint en compte les seves característiques físiques i els trets hereditaris de la seva personalitat. Busquem el “*màtxing” perfecte.

Si prefereixes triar personalment el teu donant (donant no anònim) o fer el teu tractament amb l’esperma d’un familiar o d’un amic (donant conegut), podem ajudar-te, col·laborem amb les millors clíniques a Irlanda.

Tècniques complementàries

Incrementa encara més les teves possibilitats d’embaràs amb les nostres tècniques complementàries.