Truca’ns: +34 93 285 82 16

FIV Trans

Denominem FIV Trans al tractament de Fecundació In Vitro que es duu a terme amb els gàmetes vitrificats de persones trans.

A Rainbow Fertility Barcelona, oferim l’oportunitat de congelar els seus òvuls o esperma a les persones trans, abans de sotmetre’s a un tractament hormonal o cirurgia que pugui limitar la seva fertilitat.

D’aquesta manera, podran realitzar la Fecundació In vitro quan decideixin que volen tenir un fill/a.

Està indicat per a:

Les persones trans que vulguin sotmetre’s a un tractament hormonal o cirurgia, que limiti la seva fertilitat, poden congelar els seus gàmetes abans d’iniciar el tractament. D’aquesta manera, podran optar per la Reproducció Assistida més endavant sense haver de recórrer a una donació.

Com funciona?

En el cas de persones que vagin a iniciar un tractament de Dona a Home (MaH), es prescriu la vitrificació d’òvuls per a preservar la seva fertilitat. Aquesta es desenvolupa en tres fases: Estimulació ovàrica i controls ecogràfics, recuperació dels ovòcits (punció ovàrica) i congelació (vitrificació) dels òvuls.

Una vegada s’han obtingut els òvuls mitjançant la punció ovàrica, la seva congelació es realitza per tècniques de vitrificació. La vitrificació és una solidificació cel·lular a baixes temperatures i en poc temps, sense que hi hagi formació de gel. S’utilitzen grans quantitats de crioprotectors cel·lulars que ens asseguren una millor taxa de supervivència de les cèl·lules quan es descongelen. En el moment en el qual es decideixi buscar l’embaràs, es procedeix a la descongelació dels ovòcits i a la seva posterior fecundació.

En el cas de persones que vagin a iniciar un tractament d’Home a Dona (HaM) es prescriu la vitrificació de l’esperma per a preservar la seva fertilitat: només és necessari lliurar una mostra en la clínica o bé enviar-la amb el protocol Sperm FreezeKit per a la autocongelació de semen. Per a aquelles persones que vinguin a la clínica per a lliurar la seva mostra, hem dissenyat un espai discret i l’Erotic Personal System, un pack d’estimulació per a aconseguir una major excitació sexual i, en conseqüència, la millor qualitat de la mostra d’esperma.

Si has de congelar el teu semen, disposem d’un laboratori d’Andrologia i d’una unitat especialitzada per a valorar la teva fertilitat. Si és necessari, t’aconsellarem les millors tècniques complementàries quan facis el teu tractament.

Els nostres donants: El "màtxing" perfecte

A Barcelona, i com a projecte de Institut Marquès, comptem amb el nostre banc d’òvuls i de semen amb més de 2.000 donants premium. Són donants anònims ja que la llei espanyola 14/2006 del 14 de maig sobre tècniques de reproducció humana assistida, estableix que la donació s’ha de realitzar de manera anònima, voluntària, informada i no remunerada.

Com que disposem dels nostres propis bancs de gàmetes, coneixem als donants i seleccionem només els millors. Són joves que decideixen donar per a ajudar altres persones a formar una família i que han de superar exhaustives proves mèdiques i psicològiques. Comptem, a més, amb tots els fenotips per a trobar el més adequat per a cada cas. És el propi metge qui s’encarregarà de triar la donant d’òvuls i el donant d’esperma més adequats per a tu tenint en compte les seves característiques físiques i els trets hereditaris de la seva personalitat. Busquem el “màtxing” perfecte.

Si prefereixes triar personalment els teus donants (donants no anònims) o fer el teu tractament amb els òvuls/esperma d’un familiar o d’un amic (donant conegut), podem ajudar-te, col·laborem amb les millors clíniques a Irlanda.

Tècniques complementàries

Incrementa encara més les teves possibilitats d’embaràs amb les nostres tècniques complementàries.